Telemarketing Sms Marketing telemarketing
01 / 03

Telemarketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor. incididunt ut labore. et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
Read More
02 / 03

Sms Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor. incididunt ut labore. et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
Read More
03 / 03

telemarketing

Sherbimet Tona

Telemarketing

Zgjidhje cilezore telemarketingu nga Call Center Albania Fokusimi jone total ne...

me shume...

SMS Marketing

Nëse ju keni kontaktet e klientëve tuaj ose të dëshironi të reja , ne ofrojnë sherbimin...

me shume...

KONTENTI DHE MEDIA

Numri i kompanive qe njohin vleren,avantazhet dhe mundesite e audiotekstit po...

me shume...

Sherbime Argetuese

Kompania aktualishte ofron sherbimet me vlere te shtuar si me poshte, per klientet ne...

me shume...

Rreth nesh

Call Center Albania u krijua ne dhjetor 2001 dhe eshte nje nga kompanite me te medha ne dhenien e informacioneve telefonike, Contact center dhe Interactive media. Qellimi kryesor i saj eshte zgjedhja, zhvillimi e perpunimi i te dhenave informative (content) qofte te saj apo dhe per llogari te klienteve te saj Sherbimet e Call Center Albania jane te mundura ne çdo cep te vendit...

me shume +

Press

Te dashur partnere te Call Center Albania

Si lider ne sherbimet me vlere te shtuar dhe zgjidhjet telekomunikuese, ne gjithmone i njohim nevojat dhe sjellim risi ne produkte dhe sherbime te cilat ju’a ofrojme klienteve tane dhe partnereve te bisnesit me qellim qe ata te qendrojne ne koherence me ndryshimet e bisneseve dhe industrise.Per me shume se 10 vjet Call Center Albania dhe Call Center Kosova,kane qene te angazhuara per te siguruar sherbime me vlere te shtuar ne telekomunikacion ne Shqiperi dhe Kosove. Kete vite Call Center Albania perqendroj perpjekjet e saj ne rilançimin dhe rritjen e bisnesit.Ne aktualishte jemi ne ndryshime masive ne kompanine tone dhe duke pare nevojen per lançim te produkteve dhe sherbimeve te reja kemi nenshkruar ne qershor te 2010 marrveshje me content...

me shume +

Doni te beni nje fushate SMS marketing dhe nuk dini ku te drejtoheni?

Call Center Albania eshte pergjigjia e pytjes tuaj, me databazen me te madhe te numrave ne Shqiperi

Projektet me te fundit

Partneret Tane

Na Kontaktoni

Adresa:Tirana Tower, Rruga e Kavajës, No 59

Telefon:+355694019999

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.